Zondag 1 mei: Onze zustergemeente op bezoek

“Zie toch hoe goed, hoe lieflijk is ‘t dat zonen
Van ‘t zelfde huis als broeders samenwonen”.

Met deze woorden werd de kerkdienst geopend die we op zondag 1 mei samen mochten vieren met onze zusters en broeders van de VPKB-gemeente van Fontaine l’Evêque. Het begin van een goede en ‘lieflijke’ dag van samen vieren, samen de maaltijd delen (ook het avondmaal in de kerkdienst) en samen genieten van de schoonheid van de Plantentuin in Meise. Tel daar nog bij op dat de kinderen en tieners ‘s morgens nog een heel bijzondere speurtocht met elkaar maakten in het voetspoor van William Tyndale. Dan kunnen we alleen maar concluderen dat het een bijzondere ontmoeting was! En wat was het fijn dat dit eindelijk weer mogelijk was, nadat we twee jaar hebben moeten overslaan vanwege ‘het C-woord’.

   

Plaats een reactie