Eerste Kerstdag: Familiekerstfeest

Door de nog steeds voortgaande Corona-pandemie zag het familiekerstfeest van de WTS-gemeente op 25 december 2021 er helemaal anders uit dan de vorige jaren. Het werd een warme meezingdienst met het bijbels kerstverhaal als rode draad. De leiding lag in handen van Karin Versele, met medewerking van Joke Willems-Menkveld en vele anderen….

De speciale Kerstcollecte was dit jaar bestemd voor de actie “Kerst-Solidariteit Overstromingen” van onze zustergemeente Fontaine-l’Eveque. Onze zustergemeente heeft zich direct na de watersnood in juli ingezet voor humanitaire hulp aan de slachtoffers van de overstromingen. In december begon de gemeente van Fontaine-l’Eveque een nieuwe actie, die vooral gericht is op de kinderen die van de overstromingen te lijden hebben gehad en nu nog steeds met de gevolgen te maken hebben.

—>

Plaats een reactie