Startzondag op 5 september

Vorig jaar gooide Corona roet in het eten, maar dit jaar komt er toch weer een Startzondag op de eerste zondag van september. Omdat we nog steeds niet helemaal van Corona af zijn doen we het in een iets afgeslankte vorm, maar wel met een gezamenlijke picknick. We beginnen zoals gebruikelijk om 10:00u met een kerkdienst. Het thema is: “Van U is de toekomst”.

De picknick gaan we houden in de Loodstuin aan de Harensesteenweg. Voor wie dat kan, gaan we hier al stappend heen langs de Zenne en het kanaal. Dat is een wandeling van ongeveer 10 minuten, of iets langer als we de ‘toeristische route’ nemen. Voor wie ook die 10 minuten te ver stappen is, zal vervoer beschikbaar zijn. Voor iets te drinken wordt gezorgd. Om het ‘Corona-proof’ te houden, willen we jullie vragen om voor jezelf iets te eten mee te brengen.

Plaats een reactie