Zondagsschool op 9 mei: Voor elkaar zorgen

Op deze zondag zijn we niet alleen weer een week dichterbij Pinksteren gekomen, maar het is ook nog eens Moederdag! Margreet is zelf mama, en daarom heeft Willem een bloem voor haar meegenomen. Papa’s en mama’s zorgen voor hun kinderen, maar op Moederdag zorgen kinderen ook een beetje voor hun mama.In het verhaal vraagt Jezus aan zijn leerlingen om voor andere mensen en voor elkaar te zorgen, zoals hij dat ook steeds gedaan heeft.

De Zoom-bijeenkomst van de Zondagsschool begint zoals de vorige weken weer op zondagochtend om half 11. De kinderen krijgen hier apart mail over, en zaterdag sturen we de Zoom-link rond.

Tussen Pasen en Pinksteren volgen we het programma van ‘Kind op Zondag’. De bijeenkomsten zijn iedere zondagochtend voorafgaand aan de digitale koffiebabbel. Met natuurlijk de mensen van de zondagsschool-leiding, en ook deze zondag weer met medewerking van Willem (onze eigen William Tyndale).

Willem en Margreet

Plaats een reactie