Zondagsschool op 2 mei: Best Friends Forever

Zondag 2 mei is de vijfde zondag van Pasen. We gaan verder op weg naar Pinksteren.

Vandaag heeft Willem een vriendschaps-armbandje meegebracht voor Paul, zodat iedereen kan zien dat zij vrienden zijn. En het verhaal gaat over God die een bijzondere vriend is voor zijn volk in de woestijn.

De Zoom-bijeenkomst van de Zondagsschool begint zoals de vorige weken weer op zondagochtend om half 11. De kinderen krijgen hier apart mail over, en zaterdag sturen we de Zoom-link rond.

Tussen Pasen en Pinksteren volgen we het programma van ‘Kind op Zondag’. De bijeenkomsten zijn iedere zondagochtend voorafgaand aan de digitale koffiebabbel. Met natuurlijk de mensen van de zondagsschool-leiding, en ook deze zondag weer met medewerking van Willem (onze eigen William Tyndale).

 

Willem en Paul

Plaats een reactie