Op weg naar Pasen met de Zondagsschool: 28 maart, Palmzondag

Zondag 28 maart is de zesde zondag van de Veertigdagentijd: Palmzondag. Jezus trekt op een ezeltje de grote stad Jeruzalem binnen. Maar terwijl iedereen juicht, is hij zelf verdrietig. Paul en Willem praten hier samen over.

De Zoom-bijeenkomst van de Zondagsschool begint zoals de vorige weken weer op zondagochtend om half 11. De kinderen krijgen hier apart mail over, en zaterdag sturen we de Zoom-link rond.

In de Veertigdagentijd volgen we het programma van ‘Kind op Zondag’. De bijeenkomsten zijn iedere zondagochtend voorafgaand aan de digitale koffiebabbel. Met natuurlijk de mensen van de zondagsschool-leiding, en ook deze zondag weer met medewerking van Willem (onze eigen William Tyndale).

Willem en Paul

Plaats een reactie