Op weg naar Pasen met de Zondagsschool: 21 maart

Op zondag 21 maart gaan we met de Zondagsschool verder op weg naar Pasen. Het is dan alweer de vijfde zondag van de Veertigdagentijd en ook de eerste dag van de lente. In het verhaal van vandaag vertelt Jezus vertelt wat er gebeurt als hij doodgaat. Maar zijn is juist een nieuw begin, net als de lente.

De Zoom-bijeenkomst van de Zondagsschool begint zoals de vorige weken weer op zondagochtend om half 11. De kinderen krijgen hier apart mail over, en zaterdag sturen we de Zoom-link rond.

In de Veertigdagentijd volgen we het programma van ‘Kind op Zondag’. De bijeenkomsten zijn iedere zondagochtend voorafgaand aan de digitale koffiebabbel. Met natuurlijk de mensen van de zondagsschool-leiding, en ook deze zondag weer met medewerking van Willem (onze eigen William Tyndale).

Willem en Helfride

Plaats een reactie