Een “Ketting van Licht” voor Pasen

Met de Zondagsschool hebben we alweer vier Zoom-bijeenkomsten gehad in de Veertigdagentijd. Het is fijn om zo met de kinderen op weg naar Pasen te zijn. En voor Pasen willen we graag een speciale online viering maken voor de kinderen en natuurlijk ook voor de hele gemeente. Daar willen we onder andere een filmpje in opnemen van een “ketting van licht”, gevormd door mensen die het licht aan elkaar doorgeven. Voor die “ketting van licht” hebben we mensen nodig die, gewoon in hun eigen omgeving, een lichtje doorgeven en dat met hun telefoon filmen. Al die korte filmpjes “plakken” we aan elkaar om één ketting te vormen.

Wil je hier aan meewerken? Fijn! Stuur dan een mailtje aan predikant@protestantsekerkvilvoorde.be of een WhatsApp-berichtje aan 0471-423.983. Dan stuur ik je een korte handleiding die uitlegt hoe je het filmpje kunt maken. De eerste filmpjes zijn al binnen, maar de ketting mag nog veel langer worden!

Plaats een reactie