Samen bidden in Corona-tijd?

Heer, trek er Uw plan mee” is misschien wel één van de kernachtigste gebeden die er zijn. Nochtans is er misschien wel bij meer mensen nood aan ondersteuning bij hun gebed, nu we niet in de kerk bij elkaar kunnen komen.

In verschillende andere VPKB-gemeenten bestaan al WhatsApp-groepen waarin gemeenteleden gebedsintenties en ook bijvoorbeeld gebedsteksten aan elkaar doorgeven, afspreken om op een bepaalde tijd (ieder in haar/zijn eigen ‘kot’) te bidden, enzovoorts.

Maak je gebruik van WhatsApp en heb je nood aan wederzijdse ondersteuning en verbondenheid in je gebed? Stuur dan een berichtje naar 0471-423.983. Zo gauw er genoeg mensen bij aangemeld zijn, zou de groep van start kunnen gaan. Het gaat hierbij niet om een vaste groep met vaste afspraken, maar om een nieuwe manier om met elkaar verbonden te blijven. Iedere deelnemer kan hier net zo veel of weinig actief aan meedoen als voor haar of hem past. De groep is intussen al ‘klein maar fijn’ van start gegaan, maar er kunnen altijd mensen bij!

In gebed

1 gedachte over “Samen bidden in Corona-tijd?”

Plaats een reactie