Op weg naar Pasen met de Zondagsschool: 14 maart

Op zondag 14 maart gaan we met de Zondagsschool verder op weg naar Pasen. Het is dan alweer de vierde zondag van de Veertigdagentijd, en ditmaal gaat het over Jezus die wel vijfduizend mensen te eten geeft. De Zoom-bijeenkomst van de Zondagsschool begint zoals de vorige weken weer op zondagochtend om half 11. De kinderen krijgen hier apart mail over, en zaterdag sturen we de Zoom-link rond.

In de Veertigdagentijd volgen we het programma van ‘Kind op Zondag’. De bijeenkomsten zijn iedere zondagochtend voorafgaand aan de digitale koffiebabbel. Met natuurlijk de mensen van de zondagsschool-leiding, en ook op zondag 14 maart zal Willem (onze eigen William Tyndale) er wel weer iets over te zeggen hebben.

Geen mail gekregen, maar wil je wel graag meedoen? Mail dan even naar predikant@protestantsekerkvilvoorde.be.

Willem en Ingrid

 

Plaats een reactie