Vilvoorde in Corona-tijd, aan het woord en in beeld bij ‘1001 Schakels’

Al eerder kwam in deze weekbrief de videoreeks ‘Vilvoorde aan het woord’ van het project ‘1001 Schakels’ voorbij. Dit is een reeks interviews met mensen – jong en al wat ouder – vanuit verschillende plekken in de Vilvoordse samenleving over de vraag: hoe ga je om met dit Corona-tijdperk? In de meest recente video komt uw predikant in beeld over (onder andere) bezinning in Corona-tijd en impact van Corona op de kerk. Deze video is te vinden op . De hele serie – die nog steeds loopt – vindt u op het YouTube-kanaal van ‘1001 Schakels’.

‘1001 Schakels’ droomt van een meer inclusieve samenleving. Zij investeren daarom in de vorming, de persoonlijke ontwikkeling en het welbevinden van (kwetsbare) jongeren tussen 12 en 25 jaar. Daarbij focust ‘1001 Schakels’ op wat ons verbindt in plaats van op de verschillen. Op die manier willen de medewerkers een positief verhaal vertellen waarin jongeren toekomstperspectief zien, zich een deel voelen van de maatschappij en ook actief bijdragen aan onze samenleving.

Plaats een reactie