Veertigdagen-‘challenge’ van de VPKB

De Veertigdagentijd is een tijd, die ons uitnodigt tot inkeer en verandering, een innerlijke verandering, een verandering van houding, een verandering van gedrag om in actie te komen. De Werkgroep Kerk in de Samenleving heeft een idee gelanceerd voor een 40 dagenproject voor de aarde: deel je eigen “groene” ideeën of “groene” veranderingen in je dagelijkse praktijk rond zorg voor de aarde (mens, dier, natuur)! Ter inspiratie staat er al een filmpje op YouTube: https://youtu.be/SLULxBZutqg. Goed idee? Stuur dan je bijdrage naar predikant.wts@edpnet.be of WhatsApp 0471-423.983.

Dit project werd bedacht en voorbereid door predikanten Heike Sonnen en Françoise Nimal van de gemeenten Verviers Laoureux-Spa en Verviers-Hodimont in oecumenische samenwerking met de Deken van Verviers en d’Entraide et Fraternité. Het is dus een project over de kerk- en taalgrenzen heen!

Meer informatie op https://nl.protestant.link/uitdaging-veertigdagentijd-tijd-voor-verandering/.

Plaats een reactie