De zondagsschool gaat digitaal….

Aanstaande zondag, 21 februari, is de eerste zondag van de Veertigdagentijd. En dat betekent dat we dan ook de eerste Zoom-bijeenkomst van de Zondagsschool hebben, zondagochtend om half 11. De kinderen krijgen hier vandaag apart mail over, en zaterdag sturen we de Zoom-link rond. In de Veertigdagentijd volgen we het programma van ‘Kind op Zondag’. De kinderen krijgen deze week ook het boekje “Levensweg” thuis, vol met ideeën om zelf ook aan de slag te gaan in de Veertigdagentijd. De bijeenkomsten zijn iedere zondagochtend voorafgaand aan de digitale koffiebabbel. Met natuurlijk de mensen van de zondagsschool-leiding, en bovendien met William Tyndale in hoogsteigen persoon.

Geen mail gekregen, maar wil je wel graag meedoen? Mail dan even naar predikant.wts@edpnet.be.

 

Plaats een reactie