Digitale kerstvieringen

Zolang de lockdown voortduurt, worden er iedere week online zondagsvieringen/meditaties verzorgd door de voorgangers van de samenwerkende gemeenten Leuven, Mechelen-Noord, Mechelen-Zuid en de WTS-gemeente. Met Kerstmis komt er dan ook een gezamenlijke Kerstviering van de vier gemeenten. En in onze eigen WTS-gemeente hebben we natuurlijk de traditie van de familiekerstviering, voor velen het hoogtepunt van het kerkelijk jaar. Ook daar komt dit jaar een digitale versie van, waar hard aan is gewerkt door de mensen van de Zondagsschool-leiding en anderen.

Over tradities gesproken: in de VPKB-gemeente van Leuven worden altijd tijdens de Advent kerstzangavonden georganiseerd onder de bezielende leiding van Joop van der Horst. Ook hiervan is dit jaar een ‘coronaproof’ versie van gemaakt! Deze is al te bezien en te beluisteren via YouTube.

Plaats een reactie